Zo werkt het

Iedereen die in Hilversum woont of werkt kan meehelpen met de organisatie van het jubileumjaar 2024. Deze website is de plek waar bewoners en professionele partijen uit Hilversum samen bouwen aan de programmering van het feestjaar. Een plek waar we elkaar vinden, ideeën uitwisselen, elkaar hulp aanbieden en samenwerken aan het waarmaken van initiatieven.

Jij bent aan zet

De feestelijke activiteiten die in 2024 de jubileumkalender vormen, worden gemaakt door Hilversummers. Dit betekent dat je zelf het initiatief neemt als je van je idee een activiteit wilt maken. Leg hierbij vooral verbinding met andere bewoners, bedrijven, verenigingen, culturele instellingen en sociale organisaties en nodig hen uit met je mee te doen. Uiteraard helpen we je graag bij het waarmaken van je initiatief. Dit doen we onder andere door je op deze website aan de hand mee te nemen in het samenwerkproces. En in de echte wereld staan we klaar om met je te sparren, je in contact te brengen met anderen in Hilversum, we hebben ruimte beschikbaar waar je elkaar fysiek kunt ontmoeten en mocht het nodig zijn dan kun je een financiële bijdrage aanvragen.

Help een andere Hilversummer

Wil je je idee niet zelf ontwikkelen? Dan hebben we je er ook graag bij! Het is waardevol als je andere Hilversummers wilt helpen bij het verder brengen van hun initiatief. Dit kan door je idee te plaatsen en anderen hiermee te inspireren. Misschien is er wel iemand die je idee oppikt en ermee aan de slag gaat. Ook kun je je aansluiten bij een al bestaand initiatief of een concrete hulpvraag helpen beantwoorden.

Plaats je activiteit in de jubileumagenda

Heb je een activiteit die in de jubileumkalender past omdat het Hilversummers verbindt, trotser maakt of zorgt voor meer bezoekers? We nemen alle activiteiten die passen binnen het 600 jaar Hilversum graag op in de agenda! Dus meld je activiteit direct aan.

Vraag financiële bijdrage aan

Zijn jullie met een tof initiatief bezig? Zijn jullie samen een activiteit aan het organiseren die van waarde is voor het 600 jaar Hilversum jubileumjaar? Vanuit de gemeente Hilversum is er een speciaal budget gereserveerd om dit soort initiatieven met een financiële bijdrage te ondersteunen.