Subsidie Aanvragen

Misschien ben je al een tijdje bezig met een initiatief voor de viering van 600 jaar Hilversum, heb je mensen om je heen verzameld om te gaan organiseren maar mis je funding? Je kan op verschillende manieren geld aanvragen. Denk aan een aanvraag bij het Stadsfonds of de reguliere subsidies van de gemeente. Landelijke fondsen en wijkbudgetten zijn ook mogelijk. Of wie weet ken je partijen in de stad die mee willen betalen door middel van sponsoring. Naast deze bestaande mogelijkheden stelt de gemeente € 600.000,- budget beschikbaar voor het jubileumjaar in een speciale subsidieregeling.

Wil je geld aanvragen uit de subsidieregeling 600 jaar ‘Energie uit de stad’?

  • Subsidie aanvragen kan in 2023 op 1 oktober en 1 december. Vanaf 2024 kan dit maandelijks van 1 januari tot en met 1 oktober 2024. 
  • Let op! De aanvraagperiode sluit iedere keer 2 weken voor de eerste van de maand. 
  • Een commissie van 5 betrokken Hilversummers beoordeelt je aanvraag.
  • De toe- of afwijzing ontvang je van de gemeente.

 

 

Let op: aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend. De tekst zoals opgenomen in de Subsidieregeling ‘Energie uit de stad’ is leidend.
 

Heb je vragen over het aanvragen van subsidie? Bekijk de veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 

Wil je niets organiseren maar wel een financiële bijdrage leveren aan het jubileum? Neem dan contact met ons op.

FAQ